NOTRANJOST RAZKOŠJE. NAREJENO ZA VAS.

Na voljo je električna oprema kot so nastavljive stopalke, ogrevano krmilo, pomnilniški sistem, električni pomik zadnjih stekel in hitra pomična streha – praktičnost in udobje sta vaša s pritiskom na gumb.

Na krmilu nameščene kontrolne enote za nastavitev tempomata in zvoka so dodatne funkcije, s katerimi krmila nikoli ne boste izpustili iz rok, pogled pa bo ostal usmerjen na cesto.

SEDEŽI Z VSO FUNKCIONALNOSTJO.

Ko sedete v Ram 1500, takoj opazite hvalevredno raven kakovosti in udobja.
Vrhunski materiali in zaključki v celotnem vozilu ponujajo še višjo raven udobja in so prava paša za oči.

S prefinjeno notranjostjo v dvobarvnih kombinacijah, ki se razlikujejo od modela do modela in 10-stopenjsko električno nastavljivima ogrevanima in hlajenima prednja sedeža boste prav gotovo našli rešitev, ki ustreza vašemu okusu in potrebam.

Izvedenke Crew Cab so opremljene z gretjem tudi zadnjih sedežev.

ROTACIJSKI MENJALNIK

Spoznajte še eno pionirsko rešitev v Ramu 1500: rotacijski elektronski menjalnik.

Prikladno nameščen na armaturni plošči je zelo intuitiven in ergonomsko prijeten za upravljanje.

Zaženite motor že s hitrim zasukom intuitivnega rotacijskega menjalnika ali pretaknite iz prestave park v vzvratno za gladek prehod, ne da bi morali umakniti pogled s cestišča.

UCONNECT

V poltovornjaku Ram, sta ohranjanje stikov z drugimi in povezanost združena v celoviti in intuitivni tehnologiji Uconnect®.

Ta kombinacija vrhunske elektronike in klasične preizkušene ergonomike tako ponuja pameten sistem, ki postavlja mejnike v razvoju integrirane tehnologije.

Zanesite se na polnobarvne zaslone na dotik, jasne prikaze ter znane vrtljive in pritisne gumbe za prikaz informacij, predvajanje glasbe, iskanje, navigacijo, notranje nadzorne elemente in komunikacijo – upravljate pa jih bodisi ročno bodisi prostoročno z glasovnim ukazom.

506 W ZVOČNI SISTEM ALPINE

Zvočni sistem Alpine® ima 506 wattov, nizkotonski zvočnik z dvojno glasovno tuljavo in 7.1-kanalni ojačevalnik prostorskega zvoka.

10 optimalno razporejenih zvočnikov (vključno z nizkotoncem) predvajajo poln in globok zvok, tako da vaše najljubše pesmi resnično pridejo do izraza.

VEČPREDSTAVNOSTNO SREDIŠČE

Večpredstavnostno središče (Multimedia Hub) povezuje medijski center s širokim naborom združljivih naprav in medijev.
Središče ima pomožno vtičnico za zvočni vhod zunanjega predvajalnika MP3 in vhod USB, ki ga lahko uporabljate tako za povezovanje kot polnjenje združljivih naprav in telefonov.

V vozilih, ki so opremljena z medijskim centrom Uconnect 8.4A ali 8.4AN, je tudi reža za kartico SD.

Večpredstavnostno središče se nahaja na priročnem mestu, in sicer v predalu naslona za roko.

MULTIFUNKCIJSKI VOLAN

Ogrevan volan je funkcija, ki se ji ne boste več želeli odreči. Če je zunaj mraz, še ne pomeni, da med vožnjo ne morete imeti toplih rok.

Sistem Uconnect lahko prav tako upravljate z gumbi na krmilu. Levo so nameščeni elementi za prilagajanje glasnosti ter izbor radijske postaje in vira medija, medtem ko je za vmesnik na voljo sedempalčni zaslon z informacijami, ugnezden med merilniki.

Prestave menjalnika TorqueFlite 8 in nastavitve za izbiro načina tempomata najdete desno od krmila.